• 31.03.2017
  • Verdens beste glutenfri Brownies

    God fredag!
    Hvis du har lyst til å lage noe digg i helgen MÅ du prøve denne oppskriften på brownies! Brownies er noe av det beste jeg vet og er alltid en sikker vinner når jeg har jentene på besøk. 






    Ingredienser: 

    ♥ 150 g smør
    ♥ 40 g kokosolje 
    ♥ 200 g mørk sjokolade (minst 70%)
    ♥ 4 egg
    ♥ 280 g sukker
    ♥ 35 g havremel (g-fri)
    ♥ 3 ss rismel
    ♥ 2 ss kokosmel
    ♥ 1 ss maisstivelse
    ♥ 1 ts fiberhusk
    ♥ 2 ts vaniljesukker
    ♥ 3 ss kakao
    ♥ Melis (pynt)

    Slik gjør du:
    - Smelt smør, kokosolje og mørk sjokolade på svak varme i en svisikker kjele.
    - Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn smør 0g sjokoladeblandingen, deretter resten av det tørre. (Bruk en miniblender/kvern og kvern om glutenfri-havregryn til mel.) Miks til en jevn deig.
    - Bruk en form med bakepapir i bunnen. (Liten langpanne) Stekes midt i oven, 180° i ca 20 minutter.
    - La kaken bli helt avkjølt på benken. Sett kaken inn i kjøleskapet i noen timer før du skjærer den opp i firkanter og serverer. Den er også super å lage kvelden før.

    #glutenfri #brownies #glutenfribrownies 

  • 27.03.2017
  • Min favoritt smoothie

    God mandag! Ny uke og nye oppskrifter 

    Dette er min absolutt favoritt smoothie! Jeg lager denne minst en dag hver uke. Smoothie er et perfekt alternativ til deg som ikke er så fan av frokost. Det er lett å få i seg samtidig som det finnes så mye forskjellige smaker å velge i. Jeg foretrekker avokado i nesten alle smoothier jeg lager. Avokado gir en tykk og god konsistens samtidig er avokado super-sunt og næringsrikt. Frukten er full av fiber, rik på kalium, B, K, E, A og C -vitaminer. Mange av dere tenker sikkert ''Nei huff! Tran'en DEN dropper jeg...'' Velg sitron-tran! Den gir kun syrlig smak til smoothien. Kakaonibs får du kjøpt i alle helsekostbutikker. Kakaonibs er rå, det betyr at de er skånsomt tørket på lave temeraturer for at de viktige næringstoffene skal bli beholdt. Dette gjør at kakaonibs er proppfulle av antioksidanter, også rik på jern. 



    Ingredienser:
    ♥ 1/2 avokado
    ♥ 1/2 til 1 ts sitrontran
    ♥ 1 1/2 ss Skyr ''fersken & bringebær''
    ♥ En håndfull jordbær (frosne)
    ♥ Mango (litt mindre enn jordbær)
    ♥ 1 ss blåbær (fryst)
    ♥ Eplejuice
    ♥ 1 ts kakaonibs

    #smoothie #glutenfri #laktosefri

  • 25.03.2017
  • Hjemmelaget granola

    Goood lørdag!
                                                                                                                                                                   
    Granola er perfekt til frokost! Sammen med yoghurt og bær eller som topping på smoothien. Det beste med å lage den selv er at du bestemmer hvilke ingredienser du selv vil ha og hvor mye fett, sukker og sødme du tilsetter. Denne oppskriften er kjempe god og virkelig verdt å prøve! Hjemmelaget granola
    kan også være et superkoselig gave-tips 






    Ingredienser:
    ♥ 130 g Havregryn (g-fri)
    ♥ 25 g Solsikkekjerner
    ♥ 30 g Sesamfrø
    ♥ 25 g Mandler
    ♥ 7-8 stk Pistasjnøtter
    ♥ 1 ss Kokosolje
    ♥ 2 ts Honning
    ♥ 1/2 dl Eplejuice
    ♥ 10 g Tranebær (tørket)
    ♥ 20 g Rosiner
    ♥ 1-2 ss Kokosflak
    ♥ 30 g Gojibær


    Slik gjør du:

    - Bruk en kniv og hakk opp: solsikkekjerner, mandler og pistasjnøtter. Ha i en middelsbakebolle. Tilsett havregryn og sesamfrø.

    - Bruk en liten kjele og varm opp: kokosolje, honning og eplejuice. Ta av platen når alt er smeltet og rørt sammen. Bland væsken i den tørre blandingen og rør godt med en slikkepott. 

    - Bruk et stekebrett med bakepapir, ha blandingen jevnt over  på papiret. Stek midt i ovnen på 180° i 10-13 minutter. Følg med på slutten av steketiden. Ha bakepapiret med den ferdigstekte blandingen over på rist. La det bli helt avkjølt.

    - Bruk en kniv og hakk opp tranebær, rosiner og gojibær. Når blandingen er helt avkjølt heller du alt over i en ny eller tørr bakebolle. Tilsett tranebær, rosiner, gojibær og kokosflak. Rør godt om, ha i en lukket boks eller krukke. 
    Enjoy!













    #granola #hjemmelaget #frokostblandning #glutenfri

  • 24.03.2017
  • Supergodt grovt kornbrød

    God fredag, kjære lesere!
    Dette brødet er fantastisk godt, enten du er gluten-allergiker eller ikke! Dette tror jeg må være det beste brødet jeg noengang har laget! Hvis du er gluten-allergiker og savner skikkelig godt brød må du virkelig prøve denne oppskriften! Så saftig og god smak. Det er også veldig enkelt å lage, den lange hevingen er det eneste minuset. God helg!




    Ingredienser: 
    Trinn 1.

    ♥ 20 g havregryn (glutenfri)
    ♥ 20 g linfrø
    ♥ 20 g sesamfrø
    ♥ 30 g solsikkekjerner
    ♥ 1 dl varmt vann

    Trinn 2.

    ♥ 500 g Semper grov mix
    ♥ 50 g jyttemel
    ♥ 30 g rismel
    ♥ 2 ss fiberhusk
    ♥ 2 ss maisstivelse
    ♥ 1/2 ts salt
    ♥ 1-2 ts timian
    ♥ 50 g gjær (tørrgjær)
    ♥ 3 dl varmt vann
    ♥ 3 dl varm lettmelk
    ♥ 1 ts honning
    ♥ 2-3 ss olje
    ♥ 1 egg

    Slik gjør du:

    - Start med trinn 1: bland alle de tørre ingrediensene i en liten bakebolle, tilsett varmt vann. Rør om et par ganger, klapp alt ned i bollen. La det stå på benken å svelle i ca 15 min.

    - Trinn 2: bruk kjøkkenmaskin med eltekrok. Bland alle de tørre ingrediensene, rør om. Bruk et dl mål, mål opp vann og melk. Tilsett honning, olje og egg. Tilsett væsken i melblandingen. Kjør rolig et par runder, tilsett alt fra trinn 1. Bytt på å kjøre i kjøkkenmaskinen, stopp og bland innimellom med en (sterk) slikkepott. Deigen skal være veldig klissete. Når deigen er fin kler du bollen med plast, la heve lunt i ca 1 time.

    - Jeg brukte to brødformer, en 2 liter og en litt mindre. Form brødene med hendene, bruk olje eller vann på hendene, så blir deigen enklere å forme. Ha brødene i formene, kle med plast, la etterheve. (30-40 min)

    - Valgfritt om du vil pensle dem med egg, olje , egg eller vann. Jeg penslet disse med litt olivenolje. Stek brødene på nederste rille, 200° i 45 minutter. Etter 30 minutter tar du brødene ut av formene og plasserer dem på rist.








    #grovtbrød #kornbrød #glutenfrittbrød #glutenfri 

  • 22.03.2017
  • Sukkerfri gelé

    Sukkerfri gele midt i uka med goood samvittighet. Yummi!
    Så enkelt! Kun 3 ingredienser. Jeg har brukt saften ''Red Berry Crush'', den er supergod til gelé. Aldri mer gele med sukker!






    Ingredienser: 
    ♥ 2 dl Fun Light ''Red Berry Crush''
    ♥ 8 dl vann
    ♥ 10 gelatinplater

    Slik gjør du:
    - Kok opp vann og saft, ha tilbake i et stort dl-mål.
    - Ha gelatinplatene i en skål med kaldt vann i 5-7 minutter. Sett dl-målet i vasken med kaldt vann rundt, la den kjøle seg i 4-5 minutter. 
    - Tilsett gelatinplatene, rør om. La dl-målet kjøle seg til romtemperatur eller kaldere. 
    - Ha i 4 skåler/glass. Sett i kjøleskap i minst 8 timer. Server gjerne med vaniljesaus. Jeg har brukt vaniljesaus-zero fra Piano.


    #sukkerfri #sukkerfrigelé #zero

  • 20.03.2017
  • Smoothie bowl

    - MANDAG -
    Hva med en fargerik smoothie bowl til å kickstarte uka?!






    Ingredienser:
    ♥ 1/2 avokado
    ♥ 1/2 ts sitron-tran
    ♥ 2 ss Skyr ''fersken & bringebær"
    ♥ 3 ss mandelmelk
    ♥ 5 jordbær (frosne)
    ♥ 3-4 ss blåbær (frosne)
    ♥ 1 ss bringebær (frosne)
    ♥ Eplejuice
    ♥ 2 ts chiafrø
    ♥ 2 ts kakaonibs


    Topping:

    ♥ Kokosflak
    ♥ Gojibær
    ♥ Jordbær
    ♥ Musli (g-fri)
    ♥ Banan


    #smoothiebowl #smoothie #avokado #suntoggodt

  • 19.03.2017
  • Glutenfri kanelsnurrer

    Hva med noen nydelige kanelsnurrer på en søndag? Disse kanelsnurrene må du prøve! 
    Blir ca 10 kanelsnurrer. Du må gjerne doble oppskriften.




    Ingredienser:
    ♥ 1 dl melk, laktosefri eller vanlig
    ♥ 2 egg
    ♥ 1/2 dl smeltet smør
    ♥ 2-3 ss sukker
    ♥ En klype salt
    ♥ 200 g semper fin mix
    ♥ 30 g rismel
    ♥ 30 g havremel (glutenfri)
    ♥ 1 ss solsikkekjerner
    ♥ 25 g gjær
    ♥ 1 ss maisstivelse
    ♥ 1 ss fiberhusk

    Fyll:
    ♥ smør, Brelett
    ♥ 50/50 brunt/hvitt sukker sukker
    ♥ kanel
    ♥ 1/2 egg til pensling (romtemperert)

    Slik gjør du:
    - Smelt smør i en kjele sammen med melken. Bruk en middelsbakebolle, tilsett egg, visp godt med en gaffel. Ha i smøret og melken sammen med egget. Bruk en mini-blender/kvern. Kvern havregryn + solsikkekjerner om til mel. Bruk et stort dl-mål og bland alle meltypene + resten av alle de tørre ingredienser. Sikt inn det tørre til du får en fin deig. Deigen skal være litt klissete. Sett deigen til heving på et lunt sted i ca en time. (Jeg bruker varmt vann i kjøkkenvasken, dekker over bakebollen med plast.)

    - Bruk en skål og bland sammen kanel + brunt og hvitt sukker. Rør fri for klumper.

    - Når deigen er ferdig hevet knar du den til den blir fin å jobbe med. Rull deigen ut til en firkant. (Bruk gjerne en fjøl under) Smør jevnt på smør og strø over kanel+sukker blandingen. Rull deigen til en lang pølse, skjær passe store snurrer, ha over på et brett med bakepapir. (Rull forsiktig så deigen ikke revner.)

    - La snurrene etterheve i ca 15-20 minutter. Bruk 1/2 egg til pensling, stekes ved 200 grader i 10-15 minutter.








    #glutenfrikanelsnurrer #kanelsnurrer #glutenfri #glutenfribakst

  • 17.03.2017
  • Avokado & Sjokolade-is med pistasj

    God fredag!
    Kombinasjonen av salt og søtt er aldri en dum idè. Er du glad i avokado og sjokolade kommer du til å digge denne oppskriften! Avokado er en stor favoritt hos oss! Avokadoen er rik på kalium, jern, B-vitamin, K-vitamin og E-vitamin. Frukten inneholder også C- og A-vitaminer og er høy på fiber. I tillegg til alle disse vitaminene inneholder avokado masse sunt fett som kroppen trenger. Ikke bare er den sunn og god, den gir en fantastisk fin konsistens. Denne isen er superenkel å lage, nyt med god samvittighet!




    Ingredienser:
    ♥ 1 avokado
    ♥ 100 g smeltet mørk sjokolade (70%)
    ♥ 3 ss kakao
    ♥ 2-3 ss lønnesirup + 1 ts honning
    ♥ 2-3 ss peanøttsmør
    ♥ 1 ts vaniljeessens 
    ♥ 2 dl mandelmelk
    ♥ 1 dl lettmelk (eller laktosefri lettmelk)
    ♥ 1/4 ts salt

    Topping:
    ♥ Smeltet sjokolade (blanding av lys og mørk kokesjokolade)
    ♥ Pistasj nøtter, hakket

    Slik gjør du:
    Smelt sjokoladen, ha alle ingrediensene i en blender og mix til du får en jevn masse. Ha i is-former, sett i frysen. (minst 8 timer) Tips: Isen må være fryst når den blir servert/spist. Sett formene på benken i noen minutter for å få isen løs fra formen. Smelt litt sjokolade og hakk opp litt pistasjnøtter til topping. Når isen er ferdig pyntet anbefaler jeg å legge hver is i en plastpose i frysen igjen. Ta opp og nyt når du får lyst på :-)








    #avokado #sjokolade #pistasj #is #glutenfri #laktosefri

  • 15.03.2017
  • Gratinert potetmos med kjøttdeig og grønnsaker

    Lyst på noe digg til middag? Denne oppskriften er virkelig supergod! 
    En stor favoritt hos både store og små! 




    Ingredienser:
    ♥ 8-10 poteter (kokefaste)
    ♥ Smør eller olje (1 ss)
    ♥ Melk
    ♥ Pepper
    ♥ Chicken & Steak (krydder)
    ♥ 4-5 store sjampinjong
    ♥ Pastaskruer, fullkorn (glutenfri)
    ♥ 1-3 gulrøtter
    ♥ 1/2 rødløk
    ♥ Tomater (cherry eller store)
    ♥ 800 g kjøttdeig
    ♥ Spagettisaus (glutenfri)
    ♥ 2 ss heinz ketchup
    ♥ Ost

    Slik gjør du:
    - Start med potetmos: skrell og skjær opp potetene i terninger. Kok i ca 10 minutter. Ha potetene over i en sil, la dem trekke i ca 5 minutter. Bruk en ''potetmoser'', mos potetene, kjør i kjøkkenmaskin sammen med litt melk, smør eller olje, pepper og gjerne litt chicken&steak krydder. Finn frem en stor ildfastform, bruk en slikkepott og fordel potetstappen jevnt i bunnen av formen. 

    - Kutt opp sjampinjong, stek i en stekepanne sammen med Chicken&Steak krydder. (ca 1ts) I mens kutter du opp gulrøtter, løk og tomater. Når sjampinjongen er ferdig stekt legger du et lag jevnt over potetmosen. 

    - Kok opp pastaskruer, legg et lag med pasta over sjampinjongen. Stek kjøttdeigen, når den er gjennomstekt har du gulrøtter, løk og tomater i en stor gryte. Tilsett 2 ss ketchup og pastasaus. La alt småkoke i ca 5 minutter. Legg et lag med kjøttsaus jevnt over i formen og topp med litt revet ost. Stekes midt i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter.













    #glutenfri #middagsinspo

  • 11.03.2017
  • Panna Cotta med bringebærsaus

    Hva med en nydelig dessert i dag siden det er lørdag?!
    Panna  cotta er en italiensk dessert som består av en vaniljepudding toppet med bærsaus. Jeg har brukt litt sukker og honning til vaniljepuddingen og melis til bringebærsausen. Du må gjerne lage en sukker-fri variant hvor du erstatter med sukrin. 




    Ingredienser:

    Vaniljepudding:

    ♥ 3 gelatinplater
    ♥ 5 dl kremfløte
    ♥ 1 vaniljestang
    ♥ 1 1/2 ss sukker
    ♥ 1 ss honning
    ♥ sitronskall

    Bringebær saus:
    ♥ bringebær
    ♥ melis
    ♥ sitronsaft

    Slik gjør du:
    - Start med gelatinplatene. Legg dem i en skål i kaldt vann i ca 5 minutter.

    - Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og legg i en kjele. (helst med en svisikker bunn) Deretter tar du litt revet sitronskall (ca 1/2 ts), sukker, honning og kremfløte i kjelen. Varm forsiktig opp uten at det koker. Rør ofte i fløteblandingen så ikke det svir seg. La fløteblandingen stå å trekke under omrøring i ca 5-7 minutter.

    - Rør inn gelatinplatene, sil blandingen over et desilitermål. Bruk 4 glassformer, fordel jevnt over i formene. La dem stå på benken i ca 20 minutter før du setter dem inn i kjøleskapet. (Etter ca 4-5 timer er dem stivnet, la dem gjerne stå lenger eller over natten.)

    - Bruk en blender, bland sammen bringebær, melis og sitronsaft. Smak til med melis og sitronsaft. Oppskriften er til 4 litt store porsjoner, som på bildet.



    #pannacotta #bringebær #dessert #glutenfri 

  • 10.03.2017
  • Ananas & Mynte Smoothie

    God fredag!
    Dette glasset er ren tropisk nytelse! Frisk smak av ananas med et hint av mynte. NAM! 





    Ingredienser:
    ♥ Ananas 1/2
    ♥ Mynte 1/2 - 1 dl
    ♥ Vann 1/2 dl 
    ♥ Isbiter 3 dl


    #sukkerfri #glutenfri #smoothie #ananassmoothie 

  • 08.03.2017
  • Sjokolade & peanøtt barer

    God onsdag!
    Salt og søtt er en helt perfekt kombinasjon. Til alle sjokolade og peanøtt elskere, dere kommer til å elske denne oppskriften! Disse barene smaker fantastisk og er superenkle å lage. Enjoy!




    Ingredienser:

    Trinn 1.
    Sjokolademasse:

    ♥ 100 g mandelmel
    ♥ 2 ss kokosolje (smeltet)
    ♥ 3 ss kakao
    ♥ 1 ss lønnesirup
    ♥ 1 ss honning
    ♥ En klype salt
    ♥ 10 rosiner (hakket)
    ♥ 2 bringebær (hakket)
    ♥ 8ss vann
    ♥ 30 g havregryn

    Trinn 2.
    Kremet peanøttsmør:

    ♥ 3 ss kokosolje (smeltet)
    ♥ 140 g peanøttsmør (usaltet)
    ♥ 2 ss + 1 ts lønnesirup
    ♥ 1 ts salt

    Trinn 3.
    Smeltet sjokolade:

    ♥ 100 g mørk sjokolade (70%)
    ♥ 1/2 ts vanilje essens
    ♥ 3 ss kokosolje (smeltet)
    ♥ 2 ss kakao
    ♥ 1 ss lønnesirup


    Slik gjør du:

    - Sett ovnen på 180 grader. Bruk en 20 x 20 cm bakeform, med bakepapir i bunnen. 

    - Start med trinn 1. Bland alt sammen i en middels bakebolle, rør med en treskje og bruk slikkepott. Hell massen i formen, trykk ned med hjelp av hendene og form bunnen. Stekes midt i ovnen i 10 minutter. La formen kjøle seg i 15 minutter på benken, i mens du starter på trinn 2.

    - Trinn 2: Hell alle ingrediensene i en middels bakebolle, rør til du får en jevn miks. Hell massen over trinn 1 (sjokolademassen), sett i kjøleskapet i ca 45 min.

    - Trinn 3: Smelt sjokoladen, legg alle ingrediensene i en bolle, rør til du får en jevn miks. Hell sjokoladen jevnt over i formen over trinn 1 og 2. Sett inn i kjøleskapet i ca 2-3 timer, gjerne enda lenger. 

    - Skjær opp firkanter, klipp opp bakepapir, form rundt hver bar og knyt sløyfe med hamptråd. (valgfritt)

    - Disse barene holder seg godt i en lukket boks i kjøleskapet. Enjoy!






    #sjokoladebarer #peanøtter #sjokolade #saltogsøtt #glutenfri

     

  • 06.03.2017
  • Acai Bowl

    Riktig god mandag og ny uke!
    Acai bowl - er egentlig en tykk smoothie med litt acai i en skål sammen med masse nydelig topping. Velg det du selv synes er aller best til toppingen: friske bær, frukt, frokostblanding osv. En superfin måte å få i seg masse næringsrikt og sunt, alt i ett måltid. Mange tenker sikkert at de ville droppet tran'en. Velg sitron-tran, den gir kun litt syrlig smak. Acai bowl, nytes som frokost, mellommåltid eller lunsj. Dette er noe av det beste jeg vet! Virkelig verdt å teste ut for alle smoothie-lovers. 




    Ingredienser:

    ♥ 1/2 avokado
    ♥ 1/2 ts sitron tran
    ♥ 2 ss fersken & bringebær Skyr
    ♥ 1-2 ts acai-pulver
    ♥ 1 neve babyspinat
    ♥ 2 ss blåbær (fryst)
    ♥ jordbær (fryst)
    ♥ eplejuice 
    ♥ 2 ts kakaonibs
    ♥ 1 ts chiafrø

    Topping:
    ♥ 3 ts kokosflak
    ♥ 1 kiwi
    ♥ 1/2 banan
    ♥ 2 ss musli (glutenfri)


    #acaibowl #smoothie #glutenfri 

  • 03.03.2017
  • Superluftige pizzahorn

    God fredag! 
    Disse pizzahornene er fine å fryse, perfekte som niste eller til middag i helgen. Hornene er selvsagt 100% glutenfri. Ikke bare er de supergode, de ser også fantastiske ut. En stor favoritt hos både store og små.  Goood helg!




    Ingredienser:
    ♥ 100 g smeltet smør
    ♥ 4 dl lunken ekstra lett melk
    ♥ 2 egg
    ♥ 1 pk tørrgjær
    ♥ 1 ss fiberhusk + 1 ss pofiber
    ♥ 2 ss maisstivelse
    ♥ 1 ts salt
    ♥ 1/2 ts sukker
    ♥ 2 ts timian
    ♥ Semper fin mix, 2 pakker 
    ♥ Solsikkekjerner 25 g
    ♥ Linfrø 25 g 
    ♥ 20 g havregryn (glutenfri)
    ♥ Pensles med ett egg og toppes med valmuefrø

    Fyll: (valgfritt)
    ♥ Ost, revet
    ♥ Pizzasaus
    ♥ 1/2 rødløk
    ♥ 1 sjampinjong
    ♥ Kylling&Kalkun pølser



    - Ikke dropp fiberhusk! Fiberhusk gjør deigen lettere å jobbe med samtidig som det gjør deigen luftig, saftig og fiberrik.

    Slik gjør du:
    - Bland alt det tørre først, start med solsikkekjerner, linfrø og glutenfri-havregryn, mål opp og kvern til mel ved hjelp av kvern/miniblender.  Bruk èn pakke 500 g semper fin mix først. Tilsett smeltet smør, lunket melk + 2 egg. Bruk litt mer mel fra den andre pakken til du får en fin deig. Jeg brukte i underkant av 100g. Det er også greit å ha litt mel til kjevlingen.
    - Sett deigen til heving i ca 45 minutter. Del den ferdighevede deigen i to, kjevl ut til to store sirkler. Del sirklene i 8 trekanter, legg på fyllet og rull sammen. (ikke ta for mye fyll, da det kan bli vanskelig å rulle hornene.)
    - La hornene etterheve i ca 30 minutter, gjerne lenger. Så pensler du dem med egg og strør på valmuefrø. Stek hornene på 210° midt i ovnen i 14-17 minutter.








    #pizzahorn #glutenfribakst #glutenfri #pizza

  • 01.03.2017
  • FRO-YO Strawberry & Mango

    God onsdag!
    Hva med en frisk ispinne med frozen yoghurt til å starte mars måned? 
    Denne oppskriften blei suuupergod! Nyt et litt sunnere alternativ til is midt i uka, eller som kos i helgen. 
    Yummi!



    Ingredienser:
    ♥ 350 g gresk yoghurt (vanilje)
    ♥ Jordbær
    ♥ Mango
    ♥ 1 ss blåbær (valgfritt)
    ♥ 1-2 ts honning
    ♥ 1/2 - 1 dl eplejuice

    Slik gjør du:

    Hell alt oppi en blender, mix alt sammen. Ha i is-former, sett inn i frysen. Enklere blir det ikke!
    De supersøte is-formene jeg har brukt er fra "Nicolas Vahé"







    #froyo #frozenyogurt #homemadeicecream #glutenfri 

    Om meg

    glutenfrilivsstil

    Velkommen til glutenfrilivsstil.blogg.no Mitt navn er Kristin, 22 år og bor i Skien sammen med min kjære samboer. Jeg er ei glad og positiv jente, som har en lidenskap for baking og matlaging. Her på bloggen min får du oppskrifter laget av meg, alt jeg lager er glutenfritt. Hope you enjoyy! Følg meg på instagram: glutenfrilivsstil Kontakt meg: kristin_on@hotmail.com

    Søk i bloggen

    Kategorier



    Arkiv




    Bloggdesign

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no