hits
  • 31.01.2017
  • Kristin's havrecookies med sjokolade

    Disse cookies'ene er perfekte til ha med i matpakken, nr du fyser p noe stt, eller p bordet nr det kommer gjester. Nr cookies'ene er ferdig stekt anbefaler jeg la de hvile p rist til de blir kalde, deretter legge dem i en lukket pose i frysen. De er nesten like gode varme p som nr de kommer ferske rett fra ovnen. 



    Ingredienser:

    ♥ 60 g smr (romtemperert)
    ♥ 40 g kokosolje
    ♥ 60 g hvitt sukker
    ♥ 50 g brunt sukker (40g gr ogs bra, blir litt mindre stt)
    ♥  1 egg 
    ♥ 100 g mrk sjokolade (70% kakao)
    ♥ 100 g glutenfri havregryn
    ♥ 50 g rismel
    ♥ 2o g kokosmel
    ♥ 1 ts bakepulver
    ♥ 1/2 ts vaniljesukker

    ♥ 1 ts kakao

    Slik gjr du:

    - Smelt sjokolade p lav varme (eller i vannbad).Visp smr, kokosolje og sukker til den blir klimpfri.
    - Visp inn egg og smeltet sjokolade. Bland inn alt det trre til du fr en jevn deig.
    - Avkjl noen minutter i kjleskap s blir deigen lettere jobbe med. Legg bakepapir p to stekebrett,
    rull sm kuler og trykk dem ned med en stekespade til de blir litt flatere. (hvis dette blir vanskelig
    kan det hjelpe sette brettet inn i ovnen noen sekunder frst.)
    - Stekes p 180 i ca 8 min. (Blir ca 32 cookies) 

    Tips: Hakk litt lys sjokolade legg opp hver cookie rett fr steking.
    Kan ogs tilsette litt ntter i deigen.



     

  • 29.01.2017
  • Verdens beste havrepannekaker

    Disse havrepannekakene er s gode! Perfekte til kveldsmat eller til helgefrokosten. Super enkle lage og passer til bde store og sm!



    Ingredienser:

    ♥ 50g havregryn (glutenfri)
    ♥ 10g kokosmel
    ♥ 1/2 ts bakepulver
    ♥ Et lite dryss kanel
    ♥ 1/2 - 1 ts sukrin gold
    ♥ 2 store egg
    ♥ 1 dl lettmelk

    Slik gjr du:

    Bruk en miniblender eller en kvern for lage mel av 50g havregryn. Bland alt det trre i en bolle. Bland egg og melk i en annen bolle. Spe p med melblandingen litt og litt for f rren klumpfri. La rren st i noen minutter fr du begynner steke dem. Bruk litt smr til steking og lag sm runde pannekaker. De blir saftigere hvis du passer p steke dem kort p hver side. Pannekakene er veldig gode inntil br, jeg har valgt halvfrosne blbr med litt sjokolade. 
    #hav

    Om meg

    glutenfrilivsstil

    Velkommen til glutenfrilivsstil.blogg.no Mitt navn er Kristin. Jeg er ei glad og positiv jente, som har en lidenskap for baking og matlaging. Her p bloggen min fr du oppskrifter laget av meg, alt jeg lager er glutenfritt. - Instagram: glutenfrilivsstil - Kontakt: kristin_on@hotmail.com

    Sk i bloggen

    Kategorier



    Arkiv




    Bloggdesign

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no