• 25.06.2017,13:00
  • Gluten-free Chocolate Chip Cookies

    - SØNDAG -
    Ingenting er som ferske og varme hjemmebakte cookies på en søndag... 










    Ingredienser:
    ♥ 100 g Smør, romtemperert
    ♥ 80 g Sukker, hvitt
    ♥ 80 g Sukker, brunt
    ♥ 2 Egg
    ♥ 5 ss Kokosmel
    ♥ 1 ts Vaniljesukker
    ♥ 1 ts Natron
    ♥ 210 g Havremel (g-fri)
    ♥ 150 g Sjokolade chips -
    eller hakket sjokolade


    Slik gjør du:
    - Pisk romtemperert smør og sukker til en jevn masse. Tilsett eggene, kokosmel, vaniljesukker og natron. Ha i litt og litt havremel, rør til en jevn deig.

    - Sett bollen i kjøleskapet i ca et kvarter. Ha i sjokoladen med unntak av noen få chips og rør dem inn med en tresleiv.

    - Ha bakepapir på 2 stekebrett. Bruk ca 1 ss og form runde cookies. Deigen skal være litt klissete og kan være litt vanskelig å jobbe med. Min teknikk som jeg synes er enklest er å ''trampe'' ned deigen med tre fingre, evt vaske hendene et par ganger underveis. Når 2 brett er ferdig, legger du 2-3 sjokolade chips oppå hver cookie. 

    - Stek cookies'ene midt i ovnen ved 180° i 9 minutter. Få hjelp til å løfte bakepapiret med alle cookies'ene raskt over på rist. Det blir ca 28 cookies.

    #chocolatechipcookies #glutenfri #cookies 

     

  • 15.06.2017,12:31
  • Saftig og luftig brytebrød

    God torsdag! Endelig snart helg!
    Har du savnet skikkelig gode og luftige, lyse rundstykker? Da burde du teste ut denne nydelige oppskriften! Så saftige og Så luftige. Perfekte inntil supper, tapas eller bare som et rundstykke med godt pålegg.








    Ingredienser:
    ♥ 500 g Semper fin mix
    ♥ 50 g gjær
    ♥ 1 dl Maisstivelse
    ♥ 2 ss Rismel
    ♥ 4 ss Jyttemel
    ♥ 3 ss Pofiber
    ♥ 1 ss Fiberhusk
    ♥ 1-2 ss Sukker
    ♥ 1 1/2 ts Salt
    ♥ 5 dl Lett melk (laktosefri eller vanlig)
    ♥ 2-3 ss Fløte (laktosefri eller vanlig)
    ♥ 3 ss Olje
    ♥ 3 ss Smør, flytende
    Topp:
    ♥ 1 Egg (pensling)
    ♥ Sesamfrø
    ♥ Timian


    Slik gjør du:
    - Bruk kjøkkenmaskin. Ha i  alt det tørre i en stor bakebolle. Varm opp melk og fløte + olje og smør. Ha i melblandingen, rør godt med kjøkkenmaskin og en sterk slikkepott til du får en fin deig. Deigen skal være ganske klissete, men hvis den er umulig å jobbe med har du i litt mer rismel.

    - Del opp i emner. Jeg delte opp i 10 emner for å få dem store. Du kan også dele opp i 12 emner. Rull til rundstykker. Legg i en form med bakepapir. Dekk over med et klede å la heve i ca 1 time.

    - Sett ovnen på 200 grader. Før du setter rundstykkene inn i ovnen pensler du dem med egg, strør over litt timian og sesamfrø. Stek rundstykkene i ca 20 minutter.

    #glutenfri #glutenfribakst #glutenfrirundstykker #glutenfrittbrød

  • 11.06.2017,11:16
  • Grovt brød med agurk

    God søndag!
    Ingenting er vel bedre enn et deilig nybakt brød på en søndag? For all del ikke dropp agurken! Agurk gjør at brødet holder seg mer saftig og godt. Skjær opp skiver å ha i frysen, så kan du ta opp (nesten) ferske skiver akkurat når du har lyst på.






    Ingredienser:
    Trinn 1:

    ♥ 30 g Havregryn (glutenfri)
    ♥ 30 g Linfrø
    ♥ 20 g Sesamfrø
    ♥ 40 g Solsikkekjerner
    ♥ 1 dl vann, (varmt)
    ♥ ca. 1/2 Agurk
    ♥ 1 Egg

    Trinn 2:
    ♥ 500 g Semper grov mix
    ♥ 100 g Jyttemel
    ♥ 2 ss Fiberhusk
    ♥ 2 ss Maisstivelse
    ♥ 50 g Tørrgjær
    ♥ 1/2 ts Salt
    ♥ 1 ss Timian
    ♥ 3 dl vann, lunket
    ♥ 2 dl melk, varm
    ♥ 1 ts Honning

    ♥ 2 ss Smør, flytende
    ♥ 3 ss Olje


    Slik gjør du:
    - Begynn med trinn 1. Bland alle de tørre ingrediensene i en medium stor bolle. Mål opp vann i et dl-mål. Tilsett egg og grovraspet agurk. Visp sammen og bland sammen med korn 0g frø-blandingen. La blandingen stå på benken i minst 10-15 minutter.

    - Fortsett over på trinn 2. Bland alle de tørre ingrediensene i en stor kjøkkenmaskinbolle. Bruk et dl-mål og mål opp vann + melk, varm gjerne opp i microen. Tilsett honning, olje og smør. Rør om og bland det våte sammen med det tørre. Kjør et par runder i kjøkkenmaskin, tilsett trinn 1 blandingen sammen med trinn 2. Bytt på å rør med (sterk) slikkepott og kjør i kjøkkenmaskin til du får en jevn og fin deig. Dekk bollen til med plast, sett bollen lunt til heving i ca 1 time.

    - Deigen skal være veldig klissete, hell deigen over på en fjøl, skjær opp i to emner. Bruk litt olje på hendene, form og plasser brødene i 2 former, et brød i 1 liters form, et i en litt mindre form. Dekk begge formene til med plast. Bruk litt teip så det blir nesten helt tett. La brødene etterheve i ca 45 minutter.

    - Stek brødene på nederste rille på 200° i ca 40 minutter. Etter 15 minutter pensler du dem med litt vann (valgfritt). Etter 30 minutter tar du brødene ut av formene og plasserer dem direkte på rist i ovnen.

    - Når brødene er ferdig stekt er det viktig at du tar dem direkte over på en rist, la dem kjøle seg nesten helt ned før du skjærer dem opp. Når brødene er helt avkjølt og skjært opp anbefaler jeg å putte dem i tette poser og fryse ned.


    #brød #glutenfrittbrød #grovtbrød #glutenfri 

  • 21.04.2017,15:03
  • Grovt gulrotbrød

    God fredag!
    Dette grove gulrotbrødet er supergodt! SÅ saftig og luftig. Du vil ikke tro at det er glutenfritt!









    Ingredienser:

    TRINN 1:
    ♥ 35 g Havregryn (g-fri)

    ♥ 35 g Linfrø
    ♥ 40 g Solsikkekjerner
    ♥ 20 g Sesamfrø
    ♥ 1 dl Varmt vann
    ♥ 2 små eller en stor, gulrot
    ♥ 1 egg

    TRINN 2:

    ♥ 500 g Semper Grov Mix
    ♥ 100 g Jyttemel
    ♥ 1 ss PoFiber
    ♥ 1 ss Fiberhusk
    ♥ 2 ss Maisstivelse
    ♥ 50 g Tørr-gjær
    ♥ 1/2 ts Salt
    ♥ 1 ss Timian
    ♥ 3 dl Varmt vann
    ♥ 3 dl Varm ekstra lettmelk
    ♥ 1 ts Honning
    ♥ 2 ss Olje
    ♥ 1 ss Flytende smør


    Slik gjør du:
    - Start med trinn 1. Bland alle de tørre ingrediensene i en medium stor bolle. Tilsett varmt vann, egg og raspet gulrot. La blandingen stå på benken i minst 10 minutter, gjerne lenger.


    - Begynn på trinn 2. Bland alle de tørre ingrediensene i en stor kjøkkenmaskinbolle. Bruk et dl-mål og mål opp vann + melk, varm gjerne opp i microen. Tilsett honning, olje og smør. Rør om og bland det våte sammen med det tørre. Kjør et par runder i kjøkkenmaskin, tilsett trinn 1 blandingen sammen med trinn 2. Bytt på å rør med tresleiv, (sterk) slikkepott og kjør i kjøkkenmaskin. 

    - Når deigen har blitt ordentlig blandet sammen i kjøkkenmaskin klapper du den med litt (oliven)olje. Dekk bollen til med plast, sett til heving i ca 1 time.

    - Deigen skal være veldig klissete, hell deigen over på en fjøl, skjær opp i to emner. Bruk litt olje på hendene, form og plasser brødene i 2 former, et i 1 liters form, et i en litt mindre form. Dekk begge formene til med plast. Bruk teip så det blir nesten helt tett. La brødene etterheve i ca en halv time eller lenger.

    - Stek brødene på nederste rille på 200° i ca 45 minutter. Etter 30-35 minutter tar du brødene ut av formene og plasserer dem direkte på rist i ovnen. Pensling er valgfritt, jeg penslet dem med litt olivenolje før jeg satte dem i ovnen.

    - Når brødene er ferdig stekt er det viktig at du tar dem direkte over på en rist, la dem kjøle seg nesten helt ned før du skjærer dem opp. Når brødene er helt avkjølt og skjært opp anbefaler jeg å putte dem i poser og fryse ned.


    #grovbrød #grovtgulrotbrød #glutenfrittbrød #glutenfri 

  • 24.03.2017,14:41
  • Supergodt grovt kornbrød

    God fredag, kjære lesere!
    Dette brødet er fantastisk godt, enten du er gluten-allergiker eller ikke! Dette tror jeg må være det beste brødet jeg noengang har laget! Hvis du er gluten-allergiker og savner skikkelig godt brød må du virkelig prøve denne oppskriften! Sååå saftig og god smak. Det er også veldig enkelt å lage, den lange hevingen er det eneste minuset. God helg!




    Ingredienser:
     
    Trinn 1.
    ♥ 20 g havregryn (glutenfri)
    ♥ 20 g linfrø
    ♥ 20 g sesamfrø
    ♥ 30 g solsikkekjerner
    ♥ 1 dl varmt vann

    Trinn 2.

    ♥ 500 g Semper grov mix
    ♥ 50 g jyttemel
    ♥ 30 g rismel
    ♥ 2 ss fiberhusk
    ♥ 2 ss maisstivelse
    ♥ 1/2 ts salt
    ♥ 1-2 ts timian
    ♥ 50 g gjær (tørrgjær)
    ♥ 3 dl varmt vann
    ♥ 3 dl varm lettmelk
    ♥ 1 ts honning
    ♥ 2-3 ss olje
    ♥ 1 egg


    Slik gjør du:
    - Start med trinn 1: bland alle de tørre ingrediensene i en liten bakebolle, tilsett varmt vann. Rør om et par ganger, klapp alt ned i bollen. La det stå på benken å svelle i ca 15 min.

    - Trinn 2: bruk kjøkkenmaskin med eltekrok. Bland alle de tørre ingrediensene, rør om. Bruk et dl mål, mål opp vann og melk. Tilsett honning, olje og egg. Tilsett væsken i melblandingen. Kjør rolig et par runder, tilsett alt fra trinn 1. Bytt på å kjøre i kjøkkenmaskinen, stopp og bland innimellom med en (sterk) slikkepott. Deigen skal være veldig klissete. Når deigen er fin kler du bollen med plast, la heve lunt i ca 1 time.

    - Jeg brukte to brødformer, en 2 liter og en litt mindre. Form brødene med hendene, bruk olje eller vann på hendene, så blir deigen enklere å forme. Ha brødene i formene, kle med plast, la etterheve. (30-40 min)

    - Valgfritt om du vil pensle dem med egg, olje , egg eller vann. Jeg penslet disse med litt olivenolje. Stek brødene på nederste rille, 200° i 45 minutter. Etter 30 minutter tar du brødene ut av formene og plasserer dem på rist.








    #grovtbrød #kornbrød #glutenfrittbrød #glutenfri 

  • 19.03.2017,12:18
  • Glutenfri kanelsnurrer

    Hva med noen nydelige kanelsnurrer på en søndag? Disse kanelsnurrene må du prøve! 
    Blir ca 10 kanelsnurrer. Du må gjerne doble oppskriften.




    Ingredienser:
    ♥ 1 dl melk (ekstra lett) Eller laktosefri
    ♥ 2 egg
    ♥ 1/2 dl smeltet smør
    ♥ 2-3 ss sukker
    ♥ En klype salt
    ♥ 200 g semper fin mix
    ♥ 30 g rismel
    ♥ 30 g havremel (glutenfri)
    ♥ 1 ss solsikkekjerner

    ♥ 25 g gjær
    ♥ 1 ss maisstivelse
    ♥ 1 ss fiberhusk

    Fyll:
    ♥ Smør
    ♥ 50/50 brunt/hvitt sukker sukker
    ♥ kanel
    ♥ 1/2 egg til pensling (romtemperert)


    Slik gjør du:
    - Smelt smør i en kjele sammen med melken. Bruk en middelsbakebolle, tilsett egg, visp godt med en gaffel. Ha i smøret og melken sammen med egget. Bruk en mini-blender/kvern. Kvern havregryn + solsikkekjerner om til mel. Bruk et stort dl-mål og bland alle meltypene + resten av alle de tørre ingredienser. Sikt inn det tørre til du får en fin deig. Deigen skal være litt klissete. Sett deigen til heving på et lunt sted i ca en time. (Jeg bruker varmt vann i kjøkkenvasken, dekker over bakebollen med plast.)

    - Bruk en skål og bland sammen kanel + brunt og hvitt sukker. Rør fri for klumper.

    - Når deigen er ferdig hevet knar du den til den blir fin å jobbe med. Rull deigen ut til en firkant. (Bruk gjerne en fjøl under) Smør jevnt på smør og strø over kanel+sukker blandingen. Rull deigen til en lang pølse, skjær passe store snurrer, ha over på et brett med bakepapir. (Rull forsiktig så deigen ikke revner.)

    - La snurrene etterheve i ca 15-20 minutter. Bruk 1/2 egg til pensling, stekes ved 200 grader i 10-15 minutter.








    #glutenfrikanelsnurrer #kanelsnurrer #glutenfri #glutenfribakst

  • 03.03.2017,15:27
  • Superluftige pizzahorn

    God fredag! 
    Disse pizzahornene er fine å fryse, perfekte som niste eller til middag i helgen. Hornene er selvsagt 100% glutenfri. Ikke bare er de supergode, de ser også fantastiske ut. En stor favoritt hos både store og små. :-) Goood helg!




    Ingredienser:

    ♥ 100 g smeltet smør
    ♥ 4 dl lunken ekstra lett melk
    ♥ 2 egg
    ♥ 1 pk tørrgjær
    ♥ 1 ss fiberhusk + 1 ss pofiber
    ♥ 2 ss maisstivelse
    ♥ 1 ts salt
    ♥ 1/2 ts sukker
    ♥ 2 ts timian
    ♥ Semper fin mix, 2 pakker 
    ♥ Solsikkekjerner 25 g
    ♥ Linfrø 25 g 
    ♥ 20 g havregryn (glutenfri)
    ♥ Pensles med ett egg og toppes med valmuefrø

    Fyll: (valgfritt)
    ♥ Ost, revet
    ♥ Pizzasaus
    ♥ 1/2 rødløk
    ♥ 1 sjampinjong
    ♥ Kylling&Kalkun pølser



    - Ikke dropp fiberhusk! Fiberhusk gjør deigen lettere å jobbe med samtidig som det gjør deigen luftig, saftig og fiberrik.

    Slik gjør du:
    - Bland alt det tørre først, start med solsikkekjerner, linfrø og glutenfri-havregryn, mål opp og kvern til mel ved hjelp av kvern/miniblender.  Bruk èn pakke 500 g semper fin mix først. Tilsett smeltet smør, lunket melk + 2 egg. Bruk litt mer mel fra den andre pakken til du får en fin deig. Jeg brukte i underkant av 100g. Det er også greit å ha litt mel til kjevlingen.
    - Sett deigen til heving i ca 45 minutter. Del den ferdighevede deigen i to, kjevl ut til to store sirkler. Del sirklene i 8 trekanter, legg på fyllet og rull sammen. (ikke ta for mye fyll, da det kan bli vanskelig å rulle hornene.)
    - La hornene etterheve i ca 30 minutter, gjerne lenger. Så pensler du dem med egg og strør på valmuefrø. Stek hornene på 210° midt i ovnen i 14-17 minutter.








    #pizzahorn #glutenfribakst #glutenfri #pizza

  • 17.02.2017,13:10
  • Grove rundstykker

    Goood fredag, kjære lesere!
     Endelig har jeg klart å lage en kjempegod rundstykke oppskrift. Denne er virkelig verdt å prøve! Den er selvsagt helt glutenfri. Flettingen er valgfritt, jeg synes de blir enda bedre når jeg fletter dem. Du kan også lage en mellomting av pitabrød/rundstykke.





    Slik gjør du:
    Start med trinn 1. La den stå på benken til alle ingrediensene er blitt bløte. (ca 10 min. gjerne enda lengre.) 
    Begynn deretter på trinn 2. Mål opp havregryn, linfrø og solsikkekjerner. Kvern om til mel med hjelp av blender eller kvern. (Jeg bruker miniblender) Bland alt av det tørre i en stor bolle eller kjøkkenmaskin (med eltekrok). Varm opp melk og vann, rør ut honningen, tilsett oljen. Hell i væsken men ikke alt på en gang. Bland til en jevn deig, bland trinn 1 sammen med trinn 2. Deigen er klar når den såvidt slipper bakebollen, men fremdeles er litt klissete. La deigen heve på et  lunt sted i ca 45 min.

    (Tips: bruk litt rismel hvis den er altfor klissete til å jobbe med) Hvis du velger å flette dem slik jeg gjorde kjevler du ut til en firkant, gjerne på en flat fjøl så du kan skjære med kniv. Flett en flette uten at deigen drar hull i kantene. skjær opp til den størrelsen du selv vil ha på rundstykkene. Dekk rundstykkene med et klede og la dem etterheve i ca en halv time. ​(Smak og behag om du vil pensle med egg.) Rundstykkene stekes på nest nederste rille, 220 grader i 13-15 minutter. (Jeg pleier å sette på varmluft de siste 2-3 minuttene samtidig som jeg slipper ut litt damp.)

    - Når rundstykkene er ferdig stekt anbefaler jeg å legge dem direkte over på rist. Når de er helt avkjølt legg dem i en lukket pose frysen, så kan du ta opp og nyte (ferske) rundtykker når du har lyst på.


    Trinn 1:
    ♥ Glutenfri havregryn 50g
    ♥ Linfrø 25g
    ♥ Sesamfrø 25g
    ♥ Solsikkekjerner 30g
    ♥ Varmt vann 1dl

    Trinn 2:
    ♥ Glutenfri Havregryn 40g
    ♥ Linfrø 10g
    ♥ Solsikkekjerner 20g
    ♥ Semper grov mix 500g
    ♥ Rismel 70g
    ♥ Fiberhusk 2ss
    ♥ Maisstivelse 2ss
    ♥ Salt 1/2 ts
    ♥ Timian 1-2 ts
    ♥ Gjær (tørrgjær) 1pk
    ♥ Lettmelk 3dl
    ♥ Varmt vann 3dl
    ♥ Honning 1ts
    ♥ Olje 1-2 ss








    #glutenfri #groverundstykker #glutenfribakst #frokost



     

  • 10.02.2017,20:36
  • Glutenfri pizza

    God helg, kjære lesere!
    Lyst på noe supergodt til middag denne helgen? Da anbefaler jeg denne pizza oppskriften! Fyll er opptil hver enkelt, jeg har valgt pizzasaus, kjøttdeig, kylling/kalkun pølser, rødløk, tomater og ost. Disse pizzasnurrene er også perfekte til å fryse ned og ta opp når man har dager med litt dårlig tid.




    Ingredienser:
    ♥ Havregryn 50g (glutenfri)
    ♥ Linfrø 20g
    ♥ Solsikkekjerner 20g
    ♥ Semper fin mix 6 dl
    ♥ Maisstivelse 1 ss
    ♥ Fiberhusk 1 ss
    ♥ 1 pk gjær (tørrgjær)
    ♥ Salt 1 ts
    ♥ Timian 1 ss
    ♥ Varmt vann 3 dl
    ♥ Olje 2-3 ss



    Slik gjør du:
    Start med havregryn, linfrø og solsikkekjerner. Kvern om til mel, bruk blender eller kvern. Bland resten av det tørre sammen i en bolle. Tilsett det varme vannet + oljen, bland godt til du får en fin deig. La heve lunt i ca 45 min.
    Jeg valgte å lage pizzasnurrer, det kan være lurt å ta litt mindre fyll med tanke på at den skal rulles. (Hvis du skal lage pizzasnurrer kjevler du ut deigen på vanlig måte til du får en stor firkant. Tips: Ha en tynn fjøl under pluss litt sempermel. Legg deretter på pizzasaus + fyll. Rull til en pølse, skjær opp snurrer og legg ost på toppen.) Stekes midt i ovnen, 220° varmluft.



    #glutenfripizza #glutenfri #glutenfribakst

     

  • 02.02.2017,22:06
  • Supergode glutenfri pitabrød!

    Snart helg!!
    Hva med noen digge glutenfri-pitabrød i helgen? Disse blei laget etter å ha savnet ordentlig god gjærbakst. Resultatet ble superbra! Disse pitabrødene ble kjempe gode, verdt å prøve!  Pitabrødene er også  et veldig fint alternativ til matpakken med godt pålegg hvis du er lei brød og knekkebrød.





    Ingredienser:
    ♥ 8 dl mel (semper fin mix)
    ♥ 1 dl glutenfri havregryn
    ♥ 20 g linfrø
    ♥ 1 pk gjær (tørrgjær)
    ♥ 1ss fiberhusk
    ♥ 1ss maisstivelse
    ♥ Litt salt
    ♥ Noen dryss timian
    ♥ 4 dl lunket vann
    ♥ 3 ss olje



    Start med glutenfri-havregryn og linfrø. Bruk en miniblender eller kvern, lag mel av glutenfri-havregryn og linfrø. Bland alt det tørre i en stor bolle. Tilsett lunket vann + oljen og lag en fin deig. La heve på et lunt sted i ca 20 min. Rull deigen ut til en pølse, skjær opp ca like deler og rull boller i hendene. Bruk en kjevle å rull dem flate, plasser dem på bakepapir på et stekebrett. La pitabrødene heve i ca 35 min.
    Stekes midt i ovnen, 225° på varmluft.  (Blir 10 pitabrød)









    #glutenfri #glutenfripitabrød

  • 31.01.2017,16:03
  • Kristin's havrecookies med sjokolade

    Denne oppskriften ble suuperduuper god! Disse cookies'ene er perfekte til å ha med i matpakken, når du fyser på noe søtt eller på bordet når det kommer gjester. Jeg har valgt å bruke kokosolje inntil smør, dette gjør det litt sunnere. Jeg har valgt å bruke litt brunt sukker inntil hvitt sukker, dette gir veldig god smak. Et stort tips til de som baker glutenfritt: kjøp det du kan i en Asia-butikk! Rismel kan du få til en veldig rimelig pris på Asia butikker, samtidig får du store poser. Kokosolje får du også veldig billig. Når cookies'ene er ferdig stekt anbefaler jeg å la de hvile på rist til de blir kalde, deretter legge dem i en lukket pose i frysen. De er like gode å varme på som når de kommer ferske rett fra ovnen. 




    Ingredienser:
    ♥ 60 g smør (romtemperert)
    ♥ 40 g kokosolje
    ♥ 60 g hvitt sukker
    ♥ 50 g brunt sukker (40g går også bra, blir litt mindre søtt)
    ♥  1 egg 
    ♥ 100 g mørk sjokolade (70% kakao)
    ♥ 100 g glutenfri havregryn
    ♥ 50 g rismel
    ♥ 2o g kokosmel
    ♥ 1 ts bakepulver
    ♥ 1/2 ts vaniljesukker

    ♥ 1 ts kakao



    Slik gjør du:
    Smelt sjokolade på lav varme (eller i vannbad).Visp smør, kokosolje og sukker til den blir klimpfri.
    Visp inn egg og smeltet sjokolade. Bland inn alt det tørre til du får en jevn deig.
    Avkjøl noen minutter i kjøleskap så blir deigen lettere å jobbe med. Legg bakepapir på to stekebrett,
    rull små kuler og trykk dem ned med en stekespade til de blir litt flatere. (hvis dette blir vanskelig
    kan det hjelpe å sette brettet inn i ovnen noen sekunder først.)
    Stekes på 180° i ca 8 min. (Blir ca 32 cookies) 
    - Tips: Hakk litt lys sjokolade å legg oppå hver cookie rett før steking.
    Kan også tilsette litt nøtter i deigen.







    #havrecookies #glutenfri #sjokoladecookies

    Om meg

    glutenfrilivsstil

    Velkommen til glutenfrilivsstil.blogg.no Mitt navn er Kristin, 22 år og bor i Skien sammen med min kjære samboer. Jeg er ei glad og positiv jente, som har en lidenskap for baking og matlaging. Her på bloggen min får du oppskrifter laget av meg, alt jeg lager er glutenfritt. Hope you enjoyy! Følg meg på instagram: glutenfrilivsstil Kontakt meg: kristin_on@hotmail.com

    Søk i bloggen

    Kategorier



    Arkiv




    Bloggdesign

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no