hits
  • 04.05.2018, 14:36
  • Gulrot cupcakes til 17. mai?

    Lurer du p hva du skal ha p kakebordet til 17.mai? Disse gulrot cupcakes'ene er s enkle lage og ble en sikker vinner til 17. mai-feiringen i fjor. De er virkelig verdt prve om du er glutenallergiker eller ei! Flyelsmyk vaniljekrem med et hint lime toppet med friske br.


     


    Ingredienser:
    ♥ 3 egg
    ♥ 130 g sukker
    ♥ 1 gulrot, finraspet
    ♥ 1 ss olje
    ♥ 50 g havremel, glutenfritt
    ♥ 30 g kokosmel
    ♥ 1/2 ts kanel
    ♥ 1/2 ts kardemomme
    ♥ 1 ts vaniljesukker
    ♥ 1 ts bakepulver
    ♥ 1 ss maisstivelse

    Vaniljekrem:
    ♥ 50 g smr, romtemperert
    ♥ 100 g philadelphia, laktosefri
    ♥ 2 ts vaniljesukker
    ♥ Revet limeskall (2-3 klyper)
    ♥ Limedrper (ca 25)
    ♥ ca 150 g melis

    Slik gjr du:
    - Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha i finrevet gulrot og olje. Bland alt det trre i et dl-ml, rr godt. Ha det trre litt og litt i rra, miks til en jevn deig. 
    - Sett ovnen p 180. Hell rra i 6 former. (ca 3/4 i hver form) Stekes midt i ovnen i ca 15-20 minutter.
    - La dem avkjles helt fr du smrer p vaniljekremen.

     

    1 Kommentar skjul

    Kathrine Skaug

    04.05.2018 kl. 15:38
    Nam, det s veldig godt ut! <3 Jeg jobber hele 17.mai i r... Men kanskje jeg skal bake de til en annen anledning :D

    Skriv en ny kommentar

    Om meg

    glutenfrilivsstil

    Velkommen til glutenfrilivsstil.blogg.no Mitt navn er Kristin. Jeg er ei glad og positiv jente, som har en lidenskap for baking og matlaging. Her p bloggen min fr du oppskrifter laget av meg, alt jeg lager er glutenfritt. - Instagram: glutenfrilivsstil - Kontakt: kristin_on@hotmail.com

    Sk i bloggen

    Kategorier



    Arkiv




    Bloggdesign

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no