hits
  • 11.07.2017, 18:16
  • Fltegratinerte poteter med hvitlk

    - TIRSDAG -
    Fltegratinerte poteter passer til bde kjtt, fugl og fisk. Det er s enkelt lage og s mye mer smakfullt enn de pakkene du fr kjpt ferdig.
    Jeg anbefaler bruke kokefaste amandine poteter. Oppskriften kommer litt an p hvor store poteter du kjper og hvor stor form du velger.

















    Ingredienser:

    ♥ Hvitlk (1-2 fedd)
    ♥ Olivenolje
    ♥ Amandine poteter
    ♥ Kremflte (laktosefri eller vanlig)
    ♥ Chicken & steak krydder
    ♥ Timian
    ♥ Pepper, grovkvernet
    ♥ Himalayasalt
    ♥ Ost (Norvegia)


    Slik gjr du:


    - Sett ovnen p 200. Smr formen med litt olivenolje, finhakk hvitlk og fordel jevnt i formen. Skrell potetene og skjr dem opp i passe tykke skiver. (som p bildet) Fordel potetskivene jevnt i formen med de tykkeste skivene i bunn.

    - Ha over kremflten s det dekker godt rundt potetene i bunnen og litt til. (Til denne formen brukte jeg nesten en hel boks.) Str over krydderet.

    - Sett formen midt i ovnen i ca 33 minutter. Ta formen ut, str over litt revet ost, sett formen inn igjen i ca 7 - 10 minutter.

     

    0 Kommentarer skjul

    Skriv en ny kommentar

    Om meg

    glutenfrilivsstil

    Velkommen til glutenfrilivsstil.blogg.no Mitt navn er Kristin. Jeg er ei glad og positiv jente, som har en lidenskap for baking og matlaging. Her p bloggen min fr du oppskrifter laget av meg, alt jeg lager er glutenfritt. - Instagram: glutenfrilivsstil - Kontakt: kristin_on@hotmail.com

    Sk i bloggen

    Kategorier



    Arkiv




    Bloggdesign

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no