• 11.07.2017, 18:16
  • Fløtegratinerte poteter med hvitløk

    - TIRSDAG -
    Fløtegratinerte poteter passer til både kjøtt, fugl og fisk. Det er så enkelt å lage og så mye mer smakfullt enn de pakkene du får kjøpt ferdig.
    Jeg anbefaler å bruke kokefaste amandine poteter. Oppskriften kommer litt an på hvor store poteter du kjøper og hvor stor form du velger.

















    Ingredienser:

    ♥ Hvitløk (1-2 fedd)
    ♥ Olivenolje
    ♥ Amandine poteter
    ♥ Kremfløte (laktosefri eller vanlig)
    ♥ Chicken & steak krydder
    ♥ Timian
    ♥ Pepper, grovkvernet
    ♥ Himalayasalt
    ♥ Ost (Norvegia)


    Slik gjør du:


    - Sett ovnen på 200°. Smør formen med litt olivenolje, finhakk hvitløk og fordel jevnt i formen. Skrell potetene og skjær dem opp i passe tykke skiver. (som på bildet) Fordel potetskivene jevnt i formen med de tykkeste skivene i bunn.

    - Ha over kremfløten så det dekker godt rundt potetene i bunnen og litt til. (Til denne formen brukte jeg nesten en hel boks.) Strø over krydderet.

    - Sett formen midt i ovnen i ca 33 minutter. Ta formen ut, strø over litt revet ost, sett formen inn igjen i ca 7 - 10 minutter.

     

    0 Kommentarer skjul

    Skriv en ny kommentar

    Om meg

    glutenfrilivsstil

    Velkommen til glutenfrilivsstil.blogg.no Mitt navn er Kristin, 22 år og bor i Skien sammen med min kjære samboer. Jeg er ei glad og positiv jente, som har en lidenskap for baking og matlaging. Her på bloggen min får du oppskrifter laget av meg, alt jeg lager er glutenfritt. Hope you enjoyy! Følg meg på instagram: glutenfrilivsstil Kontakt meg: kristin_on@hotmail.com

    Søk i bloggen

    Kategorier



    Arkiv




    Bloggdesign

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits