• 26.05.2017, 18:08
  • Panna Cotta med Mango & Ananas coulis

    - FREDAG - 
    Lyst til å overraske med en supergod og frisk dessert i helgen? Da burde du teste ut denne oppskriften! SÅ enkelt å lage!








    Ingredienser:
    Vaniljepudding:
    ♥ 3 gelatinplater
    ♥ 3 dl laktosefri kremfløte
    ♥ 1 vaniljestang
    ♥ 1 1/2 ss sukker
    ♥ 1 ss honning
    ♥ limeskall

    Mango & Ananas coulis:
    ♥ Mango
    ♥ Ananas
    ♥ Litt appelsinjuice

    ♥ Mynteblader til pynt

    Slik gjør du:
    - Start med gelatinplatene. Legg dem i en skål i kaldt vann.
    - Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og ha i en liten kjele. (Helst med en svi-sikker bunn) Deretter tar du litt revet limeskall, sukker, honning og kremfløte i kjelen. Varm forsiktig opp uten at det koker. Rør ofte i fløteblandingen så ikke det svir seg. La fløteblandingen stå å trekke under omrøring i ca 5-7 minutter.
    - Rør inn gelatinplatene, sil blandingen over et desilitermål. Bruk 4 glassformer, fordel jevnt over i formene. La dem stå på benken i ca 20 minutter før du setter dem inn i kjøleskapet. (Etter ca 4-5 timer er dem stivnet, la dem gjerne stå lenger eller over natten.)
    - Bruk en blender, mix sammen litt mango og annanas + litt appelsinjuice. Hell over formene minst en halv time før servering.

    #pannacotta #laktosefri #glutenfri 

    0 Kommentarer skjul

    Skriv en ny kommentar

    Om meg

    glutenfrilivsstil

    Velkommen til glutenfrilivsstil.blogg.no Mitt navn er Kristin, 22 år og bor i Skien sammen med min kjære samboer. Jeg er ei glad og positiv jente, som har en lidenskap for baking og matlaging. Her på bloggen min får du oppskrifter laget av meg, alt jeg lager er glutenfritt. Hope you enjoyy! Følg meg på instagram: glutenfrilivsstil Kontakt meg: kristin_on@hotmail.com

    Søk i bloggen

    Kategorier



    Arkiv




    Bloggdesign

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits